fbpx

Menedzsment

PROJEKT ELŐKÉSZÍTÉS – PROJEKTLABORATÓRIUM

Menedzsment, projektmenedzsment

 1. Projektötletek fejlesztése
 2. Szinergikus kapcsolódások feltárása
 3. Projekttervezés
 4. Projektek tevékenység, idő, és forrás szempontú  összehangolása

Szolgáltatásunkat az alaposság és a tervezettség iránti elkötelezettségünk hozta létre.

Kooperatív munka keretében, a stratégiai irányok mentén vállaljuk a pályázati dokumentációk összeállítását, valamint a pályázati rendszerektől független projektek tervezését. Partnerünk szakmai elképzelései és feltárt szempontjai alapján kialakítjuk a konstrukciók ütemezését, szakmai és pénzügyi dokumentumait, javaslatot teszünk az egyes projektszervezetek működési struktúrájára és releváns esetben hozzájárulunk az konzorciumi működés optimalizálásához.

A források felhasználása akkor a legeredményesebb, ha a projektgazdák a meglévő lehetőségek teljes kiaknázására törekszenek. Több projekt együttes megvalósítása esetén a különböző pénzügyi források igénybevételét megelőzően – szükség szerint a megvalósítási szakaszban is – megvizsgáljuk a pályázatokban, projektötletekben rejlő multiplikációs lehetőségeket, és javaslatot teszünk azok kihasználására.

Készüljön fel projektjei végrehajtására, amihez segítséget a [Link: „Nem probléma – feladat! Európai Uniós projektek megvalósítása”] című engedélyezett képzésünk keretében kaphat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg szolgáltatásunkat!

PROJEKTMENEDZSMENT TANÁCSADÁS – VÉDŐHÁLÓ

Projektmenedzsment tanácsadás

 1. Pályázati források kiválasztása
 2. Projektmenedzsment szervezet támogatása
 3. Projektdokumentáció teljeskörűségének ellenőrzése
 4. Kifizetési kérelmek, beszámolók, jelentések minőségbiztosítása
 5. Szakmai beszámolók ellenőrzése
 6. Helyszíni ellenőrzésekre, monitoring vizsgálatokra történő felkészítés
 7. Változás-bejelentések, szerződésmódosítások ellenőrzése
 8. Záró dokumentáció tartalmi ellenőrzése
 9. Záró helyszíni ellenőrzésre történő felkészítés

 

Van, akinek csak egy biztos pont kell, ahova kérdéseivel fordulhat. Tanácsadó munkánkat azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik részt akarnak venni a projektek végrehajtásában, de ehhez még nincs meg a kellő tapasztalatuk és szakértelmük.

Szolgáltatásunk keretében – ezt felismerve – állunk Partnereink rendelkezésére, projektmenedzsmentet érintő kérdéseikben. A megvalósítás során, a folyamatos nyomon követés és projektkontrolling mellett személyes találkozókkal, online, és telefonos kapcsolattartással segítjük Partnereink munkáját. Mindezt egy állapotfelmerés előzi meg, amelynek eredményeként javaslatokat fogalmazunk meg a rövid és középhosszú távra és megállapítjuk a tanácsadás intenzitását és mélységét.

Munkánk hatékony kiegészítéseként figyelmébe ajánljuk [Link: „Nem probléma – feladat! Európai Uniós projektek megvalósítása”] című engedélyezett képzésünket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg szolgáltatásunkat!

 

IRÁNYÍTOTT BELSŐ ELLENŐRZÉSEK – AKVÁRIUM MONITORING

Belső ellenőrzésSzeretne meggyőződni arról, hogy projektje sikeresen teljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat? Mindezt biztonságosan? Válassza akvárium monitoring szolgáltatásunkat és szakértőink szigorú titoktartás mellett átvilágítják projektjét és feltárják azokat az elemeket, amelyek javításra szorulnak.

Célunk annak felderítése, hogy a megvalósítási időszakban elért eredmények, illetve az egyes tevékenységek végrehajtásai megfelelnek-e a kezdeti tervezés során megfogalmazott elvárásoknak. Átfogó munkánk eredményeként javaslatokat fogalmazunk meg a szükséges beavatkozásokra, megoldási alternatívákkal szolgálunk a projektműködés stabilizálására.

Úgy gondolja, hogy munkatársa segítségére lehetne a projektek sikeres végrehajtásában? Ha igen, figyelmébe ajánljuk [Link: „Nem probléma – feladat! Európai Uniós projektek megvalósítása”] című engedélyezett képzésünket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg szolgáltatásunkat!

Fejlesztette és gondozza: TheTrendPlus.com -Arculattervezés, weboldal és webáruház fejlesztés, marketing szolgáltatások