“Újratervezés” – ifjúsági szervezetek támogatására írtak ki pályázatot

2021. március 3-ig tudnak pályázni a hazai, valamint határon túli ifjúsággal foglalkozó civil- és egyházi szervezetek, a koronavírus-járvány utáni újratervezést támogató kezdeményezéseikre. A nagy segítséget jelentő pályázat keretében minimum 500 ezer Ft, legfeljebb pedig 2 millió Ft támogatást lehet elnyerni, ugyanakkor fontos, hogy 5% önerőt is biztosítaniuk kell a nyerteseknek a projektjük megkezdéséhez.

Mire lehet pályázni:

  • a pályázó szervezet tevékenységének, eredményeinek, terveinek bemutatása (kisfilmek, tanulmányok, kiadványok készítése, kutatás megszervezése);
  • a fiatalok közösségi jelenlétét, személyes fejlődését, közösségi felelősségvállalását összességében elősegítő online – vagy a világjárvány okozta helyzet függvényében személyes jelenlétű – rendezvények, képzések szervezése;
  • kapcsolatfelvétel egy másik, a pályázó tevékenységéhez köthető magyarországi vagy határon túli magyar ifjúsági szervezettel, és vele együttműködésben közös tevékenység megvalósítása.

Ha érdekelnek a további részletek, töltsd le a díjmentes összefoglalónkat itt:

Ha az összefoglaló elolvasása után úgy érzed: belevágnál a pályázásba, keress minket e-mailen bizalommal!

Sikeres pályázást kívánunk!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Jogi nyilatkozat

A honlapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.
Tovább

Legfrissebb bejegyzések