Vállalkozói képzési katalógus – nem csak pályázóknak!

Vállalkozó vagy? Pályáztál vagy pályázni szeretnél GINOP vagy VEKOP forrásra? Hallottál már a hamarosan megjelenő VINOP pályázatokról? Tudtad, hogy több új pályázatnál szigorodnak a képzések feltételei? És, hogy a képzések igénybevétele plusz pontot is jelenthet a pályázatod bírálata során?

Jó hírünk van! Ezeket a kihívásokat egyben tudjuk kezelni! Vedd igénybe képzéseinket és szerezz plusz pontokat a pályázatod bírálata során! Saját élmények megszerzésére törekvő képzéseink nem csak a vali.ifka.hu oldalon felsorolt lehetőségek egyike, hanem engedélyezett felnőttképzések is – ami további minőségi garanciákat hordoz magában! Igen, van különbség! Kattints a lent látható linkre, és töltsd le a katalógusunkat!

Tudtad, hogy a felnőttképző intézmények töredéke teszi közzé képzései részletes tartalmát? Mi abba a csoportba tartozunk, akik megmutatják mit akarnak elérni a képzések résztvevőivel! Neked már csak választani kell! Legyél részese a minőségnek! Töltsd le képzési katalógusunkat és válaszd a Hozzád illő képzésünket!

Pályáztál vagy pályázni fogsz?
Kérj tőlünk ajánlatot és dolgozzunk együtt vállalkozásod sikeréért!

Egyszerűen csak fejlődni szeretnél? Érdekelnek további képzéseink? Keress minket elérhetőségeinken és tájékoztatunk ezek tartalmáról és indulásáról is!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Jogi nyilatkozat

A honlapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.
Tovább

Legfrissebb bejegyzések