Határtalanul 2019

Egy iskolák számára napjainkra már közismert program összefoglalóját tesszük közzé. Hogy miért? Mert tudjuk, hogy vannak olyan köznevelési intézmények akik még nem vágtak bele ebbe a nagyszerű lehetőségbe. Miről van szó? A határon túli kirándulások támogatásáról a Magyarország határain kívül élő magyarság megismerése és a magyarországi és a külhoni magyar fiatalok közti kapcsolatok kialakítása, illetve erősítése céljából. Csodálatos élményekről, az in- és nem formális tanulási keretek különleges megteremtéséről a 7. évfolyamos tanulók számára.

 Az áttekinthetőség érdekében elkészítettük a pályázat összefoglalóját. Hatalmas adatmennyiséget rendeztünk össze két jól tagolt oldalba, kifejezetten a döntéstámogatás érdekében. Az összefoglaló nem helyettesíti a teljes pályázati dokumentáció megismerését, de kiváló alapot teremt arra, hogy elhatározás szülessen a pályázaton való elindulásról.

 Nincs más teendő, mint a lenti gombra kattintva letölteni a pályázati összefoglalót!

Kérem az összefoglalót!

További kérdése van? Vegye fel velünk kapcsolatot!

Kapcsolat

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Jogi nyilatkozat

A honlapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.
Tovább

Legfrissebb bejegyzések